Workshop Servies schilderen in Volendam

Minimaal 12 deelnemers
2,5 uur
€ 24,80 p.p. excl. BTW

Je hoeft geen tekentalent te hebben om van gewoon wit servies een waar kunstwerkje te maken. Het servies is daarna ook echt te gebruiken!

Tijdens deze workshop kies je voor een schaaltje, een bordje of een mok, en maak je daar onder deskundige begeleiding een versiering op. Sommige mensen kunnen uit de losse pols prachtige figuren schilderen, anderen bereiken een heel leuk resultaat met stippen en streepjes. Als u na het beschilderen van uw bord, mok of bakje nog zin en tijd hebt om verder te schilderen kunt u altijd één of meer flesjes beschilderen die dienst doen als vaasje.

Deze workshop is ook erg geschikt voor een verjaardag of een vrijgezellenparty. Het hele gezelschap kan dan in overleg bijvoorbeeld een ontbijtserviesje of een gebaksset maken.

Het servies wordt na afloop van de workshop door ons gebakken, en kan na een paar dagen worden opgehaald.

Deze workshop is ideaal te combineren met bijv. een High Tea, lunch of diner, een begeleide fietstocht, een teambuildingprogramma of een rondleiding door Alkmaar. Deze workshop kan op uw eigen locatie of op één van door ons geselecteerde horeca locaties. Informeert u gerust eens bij evenementenbureau Events Waterland. Wij stellen graag op basis van uw persoonlijke behoeften een passend programma samen.

Prijs per persoon: € 30,00 (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 12
Maximum aantal personen: 30
Duur: 2,5 uur

Nieuwsbrief ontvangen?