Workshop zelf radio maken in Volendam

Minimaal 4 deelnemers
2,5 uur

Teambuilding in de studio

Steeds vaker is een goede samenwerking tussen mensen in bedrijven een belangrijke succesfactor. Maar hoe creëer je een team waarin het plezierig werken is met ruimte voor de input van ieder teamlid?

Bij de workshop zelf radio maken in Volendam bestaat een team uit 4 personen die elk een eigen rol hebben in het proces. De één is presentator, de ander regisseur of interviewer. Met elkaar maak je een radioprogramma. Je bereidt het voor, je selecteert nieuws, houdt de verkeersinformatie in de gaten, maakt een pakkend interview enzovoort. Ieders rol in het team is even belangrijk; er is geen ruimte om even weg te duiken.

Doordat iedereen van elkaar afhankelijk is moet er goed naar elkaar worden geluisterd (een mooie oefening!) en de tijdsdruk die komt kijken bij radio maken zorgt dat werk moet worden verdeeld en beslissingen moeten worden genomen. Dat alles leidt tot een echte uitzending met professionele vormgeving (jingles, bumpers) voor verschillende items. Nadat de uitzending is gemaakt (iedere deelnemer krijgt een cd van de uitzending mee!) staat er een hecht team dat in de dagelijkse werkomgeving beter met elkaar zal samenwerken. Een onvergetelijke ervaring!

De workshop zelf radio maken in Volendam kan op elke locatie worden gedaan. Daarbij wordt een studio nagebouwd (klinkt ingrijpender dan dat het is) en wordt de ruimte ingericht met banieren waardoor deelnemers ook voortdurend het gevoel hebben bij een radiostation te zijn (bijvoorbeeld Rabo Radio). De sessie duurt ongeveer 2,5 uur en kan ook 's avonds worden verzorgd.

De begeleiding kan ook worden verzorgd door bekende radio & tv presentatoren. Dit uiteraard in overleg.
De workshop zelf radio maken in Volendam is ook prima in te zetten als kennismakingstool voor nieuwe medewerkers! De workshop wordt georganiseerd door Robert-Jan Knook (presentator en nieuwslezer ANP/BNR Nieuwsradio)

Prijs voor de workshop op locatie: vanaf € 995,00 (exclusief btw)
Minimum aantal personen: 4
Maximum aantal personen: 40
Duur: 2,5 uur

Prijs voor de workshop in de studio in Hoorn: vanaf € 495,00 (exclusief btw)
Maximum aantal personen: 4

Nieuwsbrief ontvangen?