Pokerworkshop Volendam

Minimaal 15 deelnemers
2,5 uur
€ 49,50 p.p. excl. BTW

Pokerworkshop Volendam, onder begeleiding van een pokerleraar leert u de fijne kneepjes van dit spannende spel

Heeft u altijd al eens uw baas, oom, of beste vriend willen verslaan tijdens een spelletje pokeren? Dit is uw kans! Tijdens deze boeiende pokerworkshop in Volendam leert u de basisprincipes van het inmiddels zeer populaire pokerspel. Een toppokeraar leert u de fijne kneepjes van het pokerspel. De pokerworkshop in Volendam vindt plaats in een passende locatie in het centrum van het dorp. Tijdens de workshop maakt u gebruik van professionele pokertafels, playing cards en chips.

Na de basisuitleg van deze zinderende pokerworkshop in Volendam gaat u met uw eigen tafelgenoten het echte pokerspel spelen. Per tafel is een toppokeraar aanwezig om als vraagbaak te fungeren en het spel in goede banen te leiden. Aan de tafel is gedurende het spel gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze workshop is inclusief begeleiding, alle benodigde spelmaterialen, zaalhuur en twee consumpties per persoon inclusief.

Deze pokerworkshop Volendam is ideaal te combineren met bijv. een begeleide fietstocht, lunch, diner, teambuildingprogramma of een rondleiding door Volendam. Informeert u gerust eens bij Events Waterland. Wij stellen graag op basis van uw persoonlijke behoeften een passend programma samen waarbij u deze pokerworkshop Volendam combineert met andere verrassende activiteiten.

LET OP: DEZE WORKSHOP KAN OOK PLAATSVINDEN BIJ U THUIS, OP KANTOOR, ETC. INFORMEERT U GERUST NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN BIJBEHORENDE TARIEVEN!

Vanaf prijs per persoon: €49,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 2,5 uur

Nieuwsbrief ontvangen?