50 Tinten Grijs Dinerspel

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 62,50 p.p. excl. BTW

Ben jij op zoek naar een sexy, uitdagende en tevens hilarische vrijgezellenavond? Laat los wat normaal is en trek iets aan dat een tintje donkerder is..

Boek hier ons 50 tinten grijs diner in navolging van het succes van alweer de tweede film uit de erotische boekenreeks. 50 shades of grey, een spetterend dinerspel om rode oortjes van te krijgen!

In het hartje van de stad hebben jullie de beschikking over een sfeervolle privĂ© ruimte in een gezellig restaurant. Jullie worden ontvangen door jullie eigen Anastasia Steele of knappe Mister Grey om deze quiz met spannende onderdelen tussen de 3 heerlijke gangen van het dinerspel door te spelen. Maar.. niet voordat er duidelijke afspraken gemaakt zijn! Iedereen moet natuurlijk eerst een geheimhoudingsverklaring tekenen, zodat alles wat er gebeurd binnen deze muren blijft ;-). Voor aanvang wordt er tevens een codewoord bedacht voor als dingen uit de hand dreigen te lopen.. Beantwoord alle prikkelende vragen over de 50 tinten grijs en 50 tinten donkerder films, speel het grenzenspel en doe mee met de condoomtest. Wie gaat er volledig over zijn of haar grens heen tijdens het grenzenspel en roept als eerste het codewoord? Kom alles te weten over de nieuwste speeltjes, verbreek het taboe en verleg je eigen grenzen… Natuurlijk hebben wij voor de vrijgezel in kwestie een fantastische Erotische goodybag!

Inclusief:
- professionele begeleiding
- compleet 3-gangen keuzemenu (vlees/vis/vegetarisch)
- 3 drankjes Hollandse bar (tapbier, huiswijn, fris) per persoon
- 50 tinten quiz, grenzenspel, voorwerpen raden, condoomtest
- goodybag voor winnende team (of vrijgezel)
- besloten ruimte

Nieuwsbrief ontvangen?