Wie is de rat aan tafel

Minimaal 10 deelnemers
3 uur
€ 59,95 p.p. excl. BTW

Wie is rat aan tafel

Niet wie is de Mol, maar wie is de rat aan tafel?! Tijdens dit culinaire avondje vol list en bedrog zult u de rat moeten ontmaskeren tijdens het dinerspel Volendam.

Uw gezelschap wordt ontvangen door de enthousiaste begeleiding van Events Waterland in een gezellig restaurant. Hier wordt uw gezelschap opgesplitst in verschillende teams. Elk team heeft een rat aan tafel, een infiltrant in dienst van het andere team. De "rat” zal er alles aan doen om de boel te saboteren.  

Aan de hand van raadsels en opdrachten zullen de teams en ratten tijdens het dinerspel toewerken naar een spannende ontknoping. Wie van uw vrienden, collega’s of familieleden heeft het bij het juiste eind en ontmaskert de ‘rat’?

Er zullen verschillende themarondes die onder leiding van begeleiders worden gespeeld. Tussen de rondes door geniet u van een heerlijk 3 gangen diner in een gezellig restaurant hartje Volendam. Tevens zijn 3 drankjes p.p. van de Hollandse bar inclusief.

Welk team heeft de rat ontmaskerd en wint het dinerspel “wie is de rat aan tafel”? Voor het winnende team is er uiteraard een toepasselijke prijs.

Inclusief
- 3 gangen diner
- 3 drankjes van de Hollandse bar p.p.
- Privé locatie in hartje Volendam
- Professionele begeleiding
- Materialen

Nieuwsbrief ontvangen?