Seventies & Eighties Party

Minimaal 50 deelnemers
4,5 uur
€ 92,50 p.p. excl. BTW

Seventies & Eighties party waarbij eenieder naar hartelust zal genieten

Seventies & Eighties Revival
Tijdens het ontvangst van dit knallende feest krijgen alle gasten een hippe seventies bril en zijn er stoere boa's of leuke kostuums, geheel in stijl! De ruimte is sfeervol aangekleed met gekleurde lampjes en glitterbollen en aan de muren hangen levensgrote afbeeldingen van ABBA en John Travolta. U wordt ontvangen met een aperitief, waarna de buffetten feestelijk worden geopend. Het warme- en koude buffet bevat heerlijke vlees-, vis-, en vegetarische gerechten. Gedurende vier uu zijn alle drankjes van de Hollandse bar inclusief.

De DJ zorgt persoonlijk voor een geweldige avond, waarbij het eenieder naar het zin wordt gemaakt. Van klassiekers tot gouwe ouwe, alles wordt gedraaid.
Dansen kan op de geweldig verlichte dansvloer, waarvan de verschillende delen verspringen van kleur! Deze eyecatcher zorgt voor een unieke sfeer. De rolschaatsende Saturday Night Girls zorgen voor een geweldige Seventies Dancing Workshop, waarbij iedereen wordt betrokken. De gasten kunnen tevens terecht in de Seventies Casino Corner. Met een stijlvolle achtergrondmuziek kan men elkaar overtreffen aan de roulettetafel! De croupier verzorgt de leiding aan de tafel, en beloont de winnaars de hele avond met kleine prijzen. Halverwege de avond is het tijd voor een optreden van twee zangeressen, die volledig in ABBA style hun kunsten komen vertonen. Tijdens deze act worden de gasten jaren mee terug genomen in de tijd met aanstekelijke nummers.

Nieuwsbrief ontvangen?