Wining, Walking and Dining in Volendam

Minimaal 15 deelnemers
2,5 uur
€ 72,50 p.p. excl. BTW

Wijnproeverij in Volendam, stadswandeling in Volendam, diner in Volendam

16:30 uur Wijnproeverij in Volendam
Uw gezelschap wordt in een schitterende locatie in het centrum van Volendam ontvangen. Hier geniet u onder leiding van een echte wijnkenner van een heerlijke wijnproeverij. U wordt tijdens deze wijnproeverij in Volendam bijgepraat over de herkomst van de wijn, het productieproces van de wijn en u krijgt tevens handige tips over hoe u zelf wijnen kunt herkennen aan smaak en kleur. Inclusief drie glazen wijn met bijpassende kaasjes, blindproeven, brood, water, documentatie, begeleiding en spraakmakende uitleg tijdens de proeverij.

18:00 uur Rondleiding door Volendam
Nadat u heeft genoten van de wijnproeverij in Volendam, is het tijd voor een rondleiding onder leiding van een praatgrage en kundige gids. De gids begeleidt u langs een stuk van het oude dorp alsmede een stuk van de haven en het Marinapark. Ook loopt u langs de kledingwinkel van Jan Smit, waar het dagelijks een komen en gaan van vele fans is.

19:00 uur Diner in Volendam
Na de rondleiding geniet uw gezelschap van een heerlijk driegangen keuzediner in Volendam. Het diner vindt plaats in een restaurant met sfeervolle entourage in het centrum van Volendam. Tijdens dit overheerlijke diner zijn drie drankjes van de Hollandse bar per persoon en koffie/thee inclusief.

Nieuwsbrief ontvangen?