Westfriese dinnershow

Minimaal 20 deelnemers
3,5 uur
€ 64,50 p.p. excl. BTW

'Mooi zitte dom koike'

Events Holland biedt in Hoorn, Enkhuizen, Volendam en Alkmaar een Westfriese Dinnershow aan. Tijdens deze dinnershow wordt het heerlijke culinaire genieten gecombineerd met een aantal leuke sketches en liedjes die geheel in het thema 'West-Friesland' worden opgevoerd door één of meerdere steengoeie Westfriese acteurs en zangers.

18:30 uur Ontvangst in restaurant
Uw gezelschap wordt ontvangen in een gezellige horecalocatie. In een aparte ruimte, speciaal voor uw gezelschap, nuttigt u een heerlijk drankje en amuse.

19:00 uur Voorgerecht
U wordt aan tafel uitgenodigd voor het nuttigen van het voorgerecht. Dit bestaat uit een soep naar keuze en stokbrood met kruidenboter. Tevens is één drankje inclusief.

19:30 uur Optreden René Steens – Westfries Cabaret
Nadat u het voorgerecht heeft genuttigd, zorgt René Steens, bekend Westfries solo-acteur van het Westfries Collectief, voor een korte lachwekkende sketch van ca. 20 minuten. West-Friesland staat centraal. Westfriese gebruiken en de typische Westfriese nuchterheid. Actualiteiten maar ook de hilarische grappen van het vroegere West-Friesland en het huidige West-Friesland maken onderdeel uit van zijn conference. De zaal wordt op tactische wijze betrokken bij zijn sketches. Jong en oud genieten van hem. De grappen en grollen worden afgewisseld met leuke liedjes uit West-Friesland.

20:00 uur Hoofdgerecht
Uw gezelschap geniet aansluitend van een heerlijk hoofdgerecht, bestaande uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht inclusief garnituren en twee drankjes per persoon inclusief.

20:45 uur Optreden René Steens – Westfries Cabaret
René Steens verzorgt een tweede sketch van ca. 20 minuten. Afgewisseld met zijn typisch Westfriese liedjes repertoire laat hij de gasten weer "verlegen lekker" lachen. Een "Skoftig Mooi" programma.

21:15 uur Dessert
Uw gezelschap nuttigt ter afsluiting van deze gezellige en afwisselende avond een heerlijk dessert, inclusief dessertwijn en koffie/thee na.

22:00 uur Einde programma

Prijs per persoon: vanaf € 64,50 (exclusief BTW), prijs is afhankelijk van de invulling van het diner
Minimaal aantal personen: 20
Maximaal aantal personen: 300
Duur: 3,5 uur

Nieuwsbrief ontvangen?