Tour d'Amuse Volendam

Minimaal 15 deelnemers
4 uur
€ 47,50 p.p. excl. BTW

Culinaire rondleiding Volendam, borreltour Volendam, kroegentocht Volendam

18:00 uur Aanvang Tour d'Amuse - Volendam

Onder leiding van een praatgrage en kundige gids geniet uw gezelschap van de heerlijke hapjes en drankjes die zes Volendamse restaurants u graag presenteren tijdens de tour d'Amuse -
Volendam! In iedere horecalocatie bent u ca. 25 minuten aanwezig. De enthousiaste begeleider van Events Waterland neemt u mee naar de beste restaurants, grand café's en de meest gezellige kroegjes in het centrum van Volendam tijdens deze Tour d'Amuse - Volendam.

Tijdens uw bezoek aan de zes verschillende restaurants en grand café's, krijgt u een heerlijke amuse en bijbehorende wijn geserveerd, die typerend is voor de keuken en kaart van het betreffende restaurant. Op informele wijze biedt deze Tour d'Amuse een perfecte balans tussen het ontdekken van het dorp Volendam èn culinair genieten.

22:00 uur Einde Tour d'Amuse - Volendam 
Nadat u het zesde restaurant of grand café heeft bezocht, neemt de begeleider van Events Waterland afscheid van u. Na deze circa 4 ½ uur durende Tour d'Amuse door Volendam kunt u terugkijken op een afwisselende bourgondische genotsavond in Volendam!

Prijs per persoon: vanaf €47,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 4 uur

Nieuwsbrief ontvangen?