Eat after the Cuban Beat

Minimaal 15 deelnemers
5 uur
€ 84,50 p.p. excl. BTW

Workshop salsadansen Volendam, cocktail drinken in Volendam, diner in Volendam

16:30 uur Workshop Cuban Moves in Volendam
Uw gezelschap wordt ontvangen in een centraal gelegen locatie in Volendam waar u de swingende workshop Cuban Moves gaat volgen. Tevens ontmoet u hier ook de enthousiaste begeleiding van Events Waterland.
Een Cuban Moves workshop is een dynamische en verrassende workshop waarbij iedereen lekker los leert bewegen op vrolijke Cubaanse klanken. De workshop is een ideaal opwarmertje voor een gezellige avond! In één uur tijd worden de deelnemers omgetoverd tot zelfverzekerde latino's en latina's. Een orginele activiteit met pleziergarantie! De workshop vindt plaats in een centraal gelegen locatie in Volendam en is inclusief professionele begeleiding, muziek en één consumptie per persoon.

18:00 uur Cocktail Time!
Om in de tropische sferen te blijven, geniet u van een heerlijke cocktail in een gezellig café in Volendam. Dit café is gelegen op loopafstand van de locatie waar u de workshop Cuban Moves heeft gehad.

18:45 uur Ladies Walk - Ladies Talk
Onder leiding van een enthousiaste gids ontdekt u alles wat in Volendam interessant is voor dames. De bijzondere winkeltjes op de dijk, de lounge van Hotel Spaander en nog vele andere specifieke plekjes in Volendam worden door u bezocht. Als onderbreking van deze rondleiding verkleedt uw gezelschap zich in een echt Volendams kostuum om een hilarische groepsfoto in klederdracht te maken. Het eindresultaat krijgt u deze dag al mee naar huis!

20:00 uur Dinner Volendam
De Ladies Walk – Ladies Talk rondleiding eindigt in een gezellig restaurant in Volendam, waar u een driegangen keuzediner geserveerd krijgt. Tevens neemt de begeleider hier afscheid van u en komt er tevens een einde aan het aandeel van Events Waterland.

21:30 uur Afsluiting

Prijs per persoon: €84,50 (exclusief BTW)
Minimum aantal personen: 15
Duur: 5 uur

Nieuwsbrief ontvangen?